Tel.:
China Vezeldeshydratiemiddel fabrikant
Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.

Uw vereist zijn ons doel

Thuis

Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.

Opgezet in 2002, is Macromolecular de Materialenco. van Shanghai Hengyuan, Ltd (SHMM) hoofdzakelijk bezig geweest met R&D, productie en verkoop van groene en multifunctionele adsorberende materialen.

SHMM heeft drie belangrijke doelstellingen die onze productie drijven: om tot mutifunctional absorberende materialen voor elke industrie, om niet-toxische milieuvriendelijke producten, en aan praktijkinnovatie door vennootschap te ontwikkelen en onderzoek te maken. Onze avward-wint biologisch afbreekbare kaart van de de vochtigheidsindicator van de installatievezel dehydrerende en cobal-vrije is enkel enkele populaire producten die wij ons door vennootschap met Fudan-Universiteit hebben ontwikkeld.

Wij leveren uit onze productportefeuille een brede waaier van dehydrerende en dehydrerende verwante producten zoals Kiezelzuurgel, Vezel de Dehydrerende, Minerale Deshydratiemiddel en Kaart enz. van de Vochtigheidsindicator die de brede toepassing van industriële kant zoals geneesmiddelen, voedsel, bio-uitrustingen, elektronische producten, vervoer, kledingstukken, textiel, leerproducten, meubilair enz. aan de markt van de consument hebben.

Het CHEMISCH AFBREEKBARE DESHYDRATIEMIDDEL van de INSTALLATIEvezel is één van de gepatenteerde producten hoogontwikkeld door SHMM. Zijn technische prestaties hebben het scherp-randniveau in de wereld bereikt.

Gebaseerd op globale marketing strategie, heeft SHMM de distributiekanalen van de opstellingsverkoop in Noord-Amerika, Europa, Australië, en Zuidoost-Azië enz.

„Groen „is de verplichting wij en de „binnen voortduren Innovatie „is de impuls houden drijf ons boekt vooruitgang.

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Humigic

Aantal werknemers : 50~200

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Opgezet in 2002, is Macromolecular de Materialenco. van Shanghai Hengyuan, Ltd (SHMM) hoofdzakelijk bezig geweest met R&D, productie en verkoop van groene en multifunctionele adsorberende materialen.

 

In 2007, in samenwerking met het Museum van Shanghai, Universiteit de Oost- van China van Wetenschap en Technologie en Nanjing-Bosbouwuniversiteit, ontwikkelde SHMM en legde een proefprogramma (2006bak20b01-4-2) voor het Nationale Belangrijkste Programma van de Technologiesteun dat ten uitvoer poogde vochtigheid in museummicroenvironments door het gebruik van de vezelraad van SHMM beter te controleren. In 2010, breidde dit programma zich uit om verscheidene paviljoenen die vertoningen huisvesten tijdens de Wereld Expo 2010 in Shanghai te omvatten. Volgens het 12de Vijfjarenplan (2011-2015), is dit project slated om zich aan bijna 250 musea over China uit te breiden.

 

In Juni 2008, diende SHMM een octrooiaanvraag voor zijn re-gebouwd in, vochtigheid-controlerende vezelmateriaal. Voor dit werk, ontving het bedrijf de toelagen van het Innovatiefonds van zowel Shanghai als Centrale Overheden. In December van hetzelfde jaar, als deel van Nationaal Plan 863, werd SHMM, samen met de Afdeling van de Polymeerwetenschap van Fudan-Universiteit, het onderzoeklood op een project gegeven om ‚absorptievermogen/het drogen‘ in ‚desorbency/het aanpassen‘ om te zetten.

 

In 2010, overeenkomstig het groeiende Groene Beleid van Europa, ontwikkelde SHMM een kaart van de kobalt-vrije, vochtigheidsindicator. Dit nieuwe product heeft de enorme groei, in het bijzonder in de verpakking van elektronikagoederen gezien.

Als deskundige in de dehydrerende industrie, heeft SHMM kansen om met technische instituten aan nationale projecten gehad te werken.

 

„Hyperdry“ is de nieuwste innovatie van SHMM. Door verscheidene super absorberende polymeren te combineren, handhaaft dit merkgebonden product uitzonderlijke absorberende capaciteit in milieu's op hoge temperatuur, hoog-vochtigheids. Samen met zijn uitstekende waterlockeigenschappen, „Hyperdry“ is een eersteklas optie om oceaanvrachtlading te beveiligen.

 

In 2010, dit programma uitgebreid om verscheidene vertoningen van de paviljoenhuisvesting in de Wereld Expo van 2010 in Shanghai.Currently te omvatten, is dit project slated om zich aan bijna 250 musea over China uit te breiden.

bedrijfsdiensten

Als aangepaste dehydrerende leverancier in China, biedt SHMM hoogte aan - de deshydratiemiddelen van de kwaliteitsvezel, de deshydratiemiddelen van het kiezelzuurgel, containerdeshydratiemiddelen, minerale deshydratiemiddelen, geactiveerd koolstofdeshydratiemiddel en meer voor gebruik op een verscheidenheid van gebieden. Wanneer u uw orde online voorlegt, zullen wij alle specificaties, beginnen testend het nieuwe product, en dan rapport terug naar u bevestigen. Wij testen elk product bij onze universitaire basis bij Fudan-Universiteit in het Hengyuan-Laboratorium en inspecteren de volgende eigenschappen:

  1. Het tarief van de vochtigheidsabsorptie diverse dehydrerende producten.
  2. Fourmula van de EENHEIDSomzetting van diverse dehydrerende producten.
  3. WVTR (de Transmissietarief van de Waterdamp) van verpakkingsmateriaal.
  4. Controle van houdbaarheid in verschillende verpakking.

 

Bedrijfteam

Ons technisch team houdt nooit op vernieuwend. In 2010, overeenkomstig Europees groeiend Groen Beleid, ontwikkelde SHMM een kobalt-vrije kaart van de vochtigheidsindicator, die de enorme groei in elektronische verpakking heeft gezien. Het hyperdry deshydratiemiddel combineert verscheidene absorberende polymeren voor gebruik in vochtigheidsmilieu's op hoge temperatuur en hoge en in het beveiligen van oceaanvrachtlading vaak gebruikt. Wij worden onlangs een lijn van huishoudendeshydratiemiddelen voor algemene counsumers gelanceerd om de gevolgen te verminderen van vorm en motteballen voor dagelijkse huispunten. Binnen industrie u bent, is SHMM vooruit een stap die, tot absorberende oplossingen leiden om uw producten te beschermen.

 

 

Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.
desiccant@shhyco.com Rm.304B, Nr 1988, Dongfang Rd., Shanghai
Tel.:86-021-58530704
China Van Goede Kwaliteit Fiber Desiccant Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 fiberdesiccant.com. All Rights Reserved.